dimecres, 9 de novembre de 2016

Sessió 5: 8 de novembre de 2016

Avui hem tingut una novetat important. La primera ha estat la baixa de Carlos per una lesió muscular. La presència de Carlos és molt important com a tutor del grup. Ara hem d'esperar que s'incorpori una persona que el substitueixi per poder integrar-la en el procés de creació de l'òpera. 

Hem tingut la visita d'una TV local del Vallès. Han gravat fragments de diferents moments de la sessió amb molt de respecte. Després han fet entrevistes a diferents persones del projecte. Faran un reportatge de 7 minuts que emetran la següent setmana, en principi el dimecres dia 16 de Novembre. La setmana vinent penjarem l'enllaç. 

La primera part hem fet dinàmiques grupals i energètiques. Hem conservat els grups de la sessió anterior. Han començat fent música: Arnau, Sergi, Alejandro, Jan, Erik, Aitor, Marc, Iván, Andrea, Laia B, Lídia, Douaa i Laura I teatre: Saad, Pol, Oriol, Mauro, Joan, Nil i Gerard, Ada, Sandra, Maria, Laia T i Marina. 

En la part musical el grup ha treballat diferents patrons ritmics i paral·lelament l'Eduardo a fet jocs individuals per tocar percussió i cantar. D'aquesta manera, cada persona pot anar dient que li ve de gust fer i comprovant les seves capacitats. 
En la part teatral hem vinculat el treball de moviments migratoris que va fer Carlos a classe amb situacions de joc. Hem experimentat físicament el fet de voler passar un mur humà i ser rebutjat. Hem parlat molt de què pot significar i representa. Hem treballat amb l'element del vent físicament i com ens pot fer moure a la seva voluntat. En les converses molts comentaris han anat el voltant de la por que et puguin robar, o entrar a casa teva. Han sortit molts exemples d'altres indrets com a Mèxic, on et poden matar per molt poca cosa. Finalment hem donat expressió a la frustració i rabia. De manera voluntària han fet cops amb un tub d'escuma que no fa mal. 


En el termòmetre han mostrat molta satisfacció. Només una persona no ha estat en la part molt alta perquè no ha pogut fer la prova musical avui. Bon símptoma. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada