dimecres, 11 de gener de 2017

Sessió 12: 10 de gener 2017

Primera sessió després de les vacances de Nadal.
Avui l'Eduardo no ha pogut venir perquè estava amb grip. Llavors hem fet una sessió més enfocada al joc teatral per continuar explorant situacions que vulguem teatralitzar. 
Després de revisar el treball realitzat i de com treballa el grup, hem decidit explorar el tema del Conflicte (enfrontaments, lluites, rivalitat, etc.). 
Hem començat la sessió ballant i fent moviment lliure, després hem fet dinàmiques competitives amb diferents grups. Ha pres molta importància guanyar o perdre. Cada grup ha expressat en un mural diferent, dibuixant o escrivint el que significa guanyar o perdre per a ells. 
En el mural de perdre han escrit coses com: "Que me enfado", "Trampas o tramposos" (aquestes paraules estaven moltes vegades), “Injusticia”; Manifestación”, “Somos guapos”, etc.
En el mural de guanyar han escrit coses com: "Guanyadors", “Vamos” “Hemos ganado”, “zasca”, “Somos los mejores”, (dibuixos de copes, de corones...)
Quan el grup ha canviat de mural, han començat a guixar el que havien fet l'altre grup i s'han encomanat. Aleshores tots dos grups no han parat fins que han omplert tot el mural de colors. Després han saltat a sobre i ho han trencat. Han acabat l’activitat llençant-se els papers entre ells. Hem recollit entre tots i hem canviat d'espai.
La segona part de la sessió ha estat a l'aula de música. Hem parlat una mica de l'activitat que hem realitzat i hem començat a identificar quines referències de rivalitat coneixien i ho hem escrit en un mural. Hem començat a jugar amb la idea que la història va de dues famílies enemigues, llavors ho han relacionat amb ROMEU I JULIETA de Shakespeare. 
Hem fet diferents escenes interactives sobre situacions diverses i anaven canviant la interpretació en funció dels comentaris. 
Tot el grup tenia moltes ganes de participar en totes les propostes realitzades. El que costa més, és no participar.

La setmana vinent és possible que comencem amb una nova cançó grupal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada