dimarts, 31 de gener de 2017

Sessió 14: 24 de Gener 2017

En la sessió d'avui hem seguit treballant la cançó CARA A CARA.

L'Aitor, el Sergi, el Nil i la Laia Torres han fet de músics amb 'Eduardo. Han començat fent activitats teatrals el grup format per l'Erik, Saad, Jan, Lídia, Sandra, Oriol, Gerard, Ada, Mauro, Marina, Laura i Joan. L'altre grup ha començat cantant amb l'Eli; el grup del Marc, Laia B, Andrea, Arnau, Pol, Douaa, Alejandro, Ivan i Maria. Hem fet diferents jocs físics.

Hem intentat identificar moments en què la raó i l'impuls no van en la mateixa direcció i guanya un dels dos. Hem experimentat la contradicció entre l'acció física i el missatge verbal.
Exemples: Fer una abraçada i dir "no m'agrades" o fer una empenta i dir "t'estimo". Hem parlat del concepte de "ser dolent", i què vol dir per a ells. Han expressat que tenen la sensació que tothom parla malament d'aquest grup, hem improvisat escenes d'una classe on ells decidien com havia de ser.

Un cop hem fet l'intercanvi dels grups, hem treballat conjuntament la cançó del "Cara a Cara".

Després del pati hem seguit amb tot el grup, exceptuant els músics. Hem parlat de com havia anat la sessió i hem fet algunes dinàmiques, com inflar i desinflar un globus i després lligar-lo a la mida que volguessis. Cadascú havia de pensar en una cosa que no li agradava, i explotar el globus com a acte simbòlic. L'activitat ha agradat molt, però han sorgit alguns conflictes, perquè uns tenien por, altres no volien explotar el globus i altres volien explotar els globus dels altres. Hem parlat del que ha sorgit i de com poder reconduir i aprofitar la seva energia per crear l'argument de l'òpera.


La Manoli ens ha comentat la possibilitat de poder fer unes màscares per l'espectacle, inspirades en l'etapa cubista de Picasso. A l'Eduardo i a mi ens ha agradat molt la idea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada