dilluns, 27 de febrer de 2017

Sessió 17: 14 de Febrer 2017

En aquesta sessió en Carlos ha tornat i ha estat una molt bona retrobada. La Judit, tot i que no segueix amb nosaltres, seguirà a l'escola, ja que farà una substitució a P4 i això facilitarà que pugui veure com finalitza el procés.

Hem fet un començament plegats i després hem tornat a fer grups (teatre, cant i instrumentació).

A Teatre hem fet un repàs del que hem fet fins ara, però bastant lliure, per veure que recordaven des del joc. I hem anat explicant a en Carlos el que estem explorant. Després hem fet noves improvisacions i hem començat a incorporar algunes coses que hem trobat interessants. En una de les improvisacions finals una de les persones no ha estat còmode amb el joc plantejat i hem parat per poder-ho parlar i entendre-ho.

A cant l'Eli ha començat amb una cançó nova: CONFUNDIDOS. A instrumentació, també han tocat la nova cançó.

El grup de teatre i el de cant han fet intercanvi a segona hora. Després del pati hem treballat junts tot el grup, menys els músics, una escena on feien de metges.

Al migdia hem fet una reunió de seguiment amb el grup de la comissió del projecte. Hem parlat de com va el procés i hem començat a organitzar la logística per les funcions a l'escola i al teatre de Montmeló.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada