dilluns, 27 de febrer de 2017

Sessió 18: 21 de Febrer de 2017

La sessió d'avui ha començat quasi a un quart i cinc de 10, ja que l'Eduardo ha vingut amb retard per motiu d'un incident; el tren ha atropellat a una persona a Montcada. Pel que ens han explicat, és una situació que es repeteix i fa temps que es demana que facilitin llocs d'encreuament de vies segures, però de moment no hi ha resposta i continua morint gent. Costa de creure.

Hem explicat el que faríem i després hem tornat a fer grups (teatre, cant i instrumentació).

A teatre, tant un grup com l'altre, hem volgut jugar tot l'argument seguit per tenir la història més clara, ja que fins ara l'hem anat treballant sense ordre cronològic. Hem arribat quasi a la meitat. Així que seguirem el pròxim dia.

A cant han repassat la cançó de CONFUNDIDOS igual que els músics.

A última hora ha estat especial! Per primer cop hem ajuntat música, cant i actuació. Hem fet la cançó de "Confundidos". La Maria, la Laia B, en Pol i l’Ivan han fet de solistes i la resta de cor. Les veus han començat tímides, cantar davant del grup un primer cop sempre imposa. El grup ha estat concentrat i ha començat a sonar molt bé. Falta més assaig per ajustar, però la sensació ha estat molt bona.

El pròxim dimarts farem una sessió interactiva sobre el contingut de l'òpera amb el claustre i a la tarda una reunió informativa amb les famílies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada