dimarts, 7 de març de 2017

Sessió 20: 7 de març 2017

Aquest mes de març s'incorpora una persona més de l'equip de La Nave Va per a donar-nos un cop de mà en aquest tram final.

El primer que hem fet aquest matí ha estat presentar aquesta persona a tot el grup i fer-li una benvinguda amb el seu nom: Elisabet. Ha agradat tant que tot el grup ho volia repetir amb el seu nom i hem començat pel Nil. Mirarem d'anar-ho fent amb tot el grup a cada sessió!

La primera hora del matí els musics han marxat amb l'Eduardo a l'aula de música a assajar i la resta del grup hem treballat la primera escena de l'obra. El grup estava bastant concentrat i hem començat a trobar i a fixar algunes accions.
A la segona hora, la meitat del grup que estava fent teatre ha marxat amb l'Eli ha repassar les cançons de Estic content, Cara a Cara i  Confundidos. La resta del grup que s'ha quedat amb el David  i han treballat l'escena 5, han millorat algunes rèpliques i n'han afegit de noves. Sembla que tots estan satisfets amb les frases que diran per aquesta escena.

Una mica abans del descans del pati, hem rebut la visita de la Montse de Catalunya Ràdio.  Està preparant un reportatge del projecte de l'Òpera a l'escola pel seu programa de Catalunya Informació sobre Educació. Han entrevistat a la Manoli, al David, a l'Eduardo i a uns/es quants/es alumnes. Sembla que dimarts de la setmana vinent es podrà escoltar i ens enviaran l'enllaç. Us mantindrem informats!

L'última hora del matí, l'hem dedicat a assajar tots junts les cançons de Cara a Cara i Confundidos amb els instruments.  Comença a sonar bastant bé però no ens podem relaxar perquè estem a molt poques setmanes de l'estrena. Aquestes properes sessions haurem de fer un esforç addicional per a poder impressionar a tothom amb la nostra súper òpera "Qui no està boig?".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada