dimarts, 14 de març de 2017

Sessió 21: 14 de març 2017

La recta final s'escurça setmana a setmana i els nervis augmenten. Avui els assajos de les dues primeres hores s'han centrat a dibuixar físicament quin és el recorregut que fa l'obra de principi a fi. Estàvem tots excepte els músics que han marxat amb l'Eduardo a l'aula de música a assajar la part instrumental de les cançons.
Estem força contents de com ha anat la sessió i sobretot perquè tots i totes hem pogut entendre més a fons l'obra i com acabarà. Encara queda molt per fer però estem segurs que l'entrega serà total!!!

A l'hora del patí hem vist les màscares que han fet per l'espectacle i hem quedat impressionats. Són xulíssimes i el treball de les màscares amb el cubisme ha donat fruit a màscares molt originals i diferents. Moltes felicitats a aquest treball conjunt entre alumnes i famílies!!!

La segona part després del patí l'hem intentat aprofitar al màxim, ja que només hem tingut mitja hora. Avui hi havia Assemblea d'escola i hem tingut menys temps per assajar cançons i instruments. Ens hem centrat  amb la cançó de Estem Contents i hem escoltat per primera vegada la cançó que cantarà com a solista la Lídia i que es diu "La otra piel".

Per acabar el Carlos ha repartit  els guions de l'obra a tot el grup perquè puguin començar a repassar i aprendre's el text.

El Blog de Mestres de Catalunya Radio ha penjat aquest matí el programa realitzat sobre el projecte Òpera a l'Escola. Aquí teniu l'enllaç per a escoltar-lo i compartir-lo:
http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/blog-de-mestres/compositors-dopera-als-10-anys/audio/954716/
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada