dimecres, 22 de març de 2017

Sessió 22: 21 de març de 2017

Avui ha sigut un dia molt intens. Hem dedicat tot el dia a assajar totes les parts de l'obra i hem aconseguit per primera vegada passar l'obra sencera. Ha sigut molt emocionant veure tot el recorregut i com cada alumne i alumna va agafant el seu rol.

Les primeres dues hores ens hem centrat a passar les escenes de teatre que encara no havíem assajat i l'Eduardo s'ha centrat a repassar la part instrumental de totes les cançons. Després del pati, ens hem ajuntat tot el grup  i hem anat a l'escenari per passar tota l'obra. Estàvem nerviosos perquè teníem el repte  de passar tota l'obra, ajuntant totes les parts que hem anat assajant de forma separada: el teatre amb la música i les cançons.
Hem acabat la sessió del migdia per descansar i ajustar algunes qüestions d'efectes sonors amb l'Eduardo i ens hem reunit la comissió de seguiment per anar perfilant els preparatius de l'estrena a l'escola i al teatre de Montmeló.

Per la tarda, hem enganxat amb l'obra allà on l'havíem deixat al migdia i l'hem pogut acabar.
Hem viscut un dia on s'han barrejat moltes emocions; des dels nervis de fer-ho per primera vegada dalt de l'escenari, visualitzar tot el dibuix de l'obra, adonar-nos que l'estrena està molt aprop,...

Aquesta setmana ens tornarem a trobar divendres i la pròxima setmana dedicarem les tardes per repassar i ultimar detalls. Tot a punt per Qui no està boig?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada