dijous, 13 d’octubre de 2016

SESSIÓ 2: 8 d'Octubre de 2016

Avui hem començat entrant directament al gimnàs, sense passar per l'aula. Ha anat bé perquè ens ha permès començar abans i l'atenció també sembla que ha millorat. 

La sessió d'avui ha estat plantejada per deixar-se anar i interactuar entre nosaltres en diferents nivells. Hem començat ballant en cercle amb molta energia. Hem treballat diferents dinàmiques per parelles: mirar als ulls, tocar-se amb els ulls tancats, guiar a una persona per l'espai, etc. També hem fet una relaxació individual, estirats a terra, posant l'atenció en la respiració. El grup té una actitud molt bona, però és intermitent en la capacitat d'atenció i concentració. 

La segona part de la sessió ha estat centrada a expressar la rivalitat. Hem treballat amb Teatre Imatge, introduint la diferència entre una opinió objectiva i subjectiva. I hem pogut comprovar com petits canvis en el significant poden canviar molt el significat que interpretem. Per parelles han creat i presentat una seqüència de 3 imatges estàtiques on visualitzàvem un enfrontament i hem comentat algunes imatges, expressant quins són els motius que han fet generar aquesta escena. Hem continuat fent 2 grans grups que s'enfronten i repten físicament i verbalment entre ells. Ho hem vinculat a lluita de territori, entre altres conflictes. Hem parlat de Romeu i Julieta, que eren dos enamorats de dues famílies enemigues. 

En el termòmetre gairebé tot el grup s’ha situat en el 100% o, exceptuant dues persones que han anat al 50% argumentant que en l'enfrontament s'havien sentit incòmodes per algunes frases dels seus companys. Hem obert la pregunta sobre, A on està el límit en el joc? I hem comentat que hem de ser sensibles a com està el grup en tot moment. La resta de persones han valorat molt positivament les diferents dinàmiques, destacant la de jugar a enfrontar-se. Sembla que el joc teatral obre un espai poc expressat quotidianament per la seva vinculació negativa. Podem seguir explorant l'univers del conflicte.

En aquesta sessió hem trobat a faltar a la Marina, igual que a la sessió anterior vam trobar a faltar a en Gerard. Esperem que la setmana que ve estigui tot el grup!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada