dijous, 20 d’octubre de 2016

Sessió 3: 18 d'Octubre de 2016

Aquesta setmana hem dividit el grup per començar a treballar aspectes musicals.
Avui hem trobat a faltar al Gerard i el Mauro.
A l'inici hem fet diferents dinàmiques col·lectives amb tot el grup i després un grup s'ha quedat al gimnàs fent treball teatral sobre "El Conflicte". L’altra part del grup han anat a l'aula de música i han jugat amb conceptes musicals, tan cantant com tocant instruments.
Cada persona ha tingut un moment personal per presentar el dibuix que havien fet d’ells/es mateixos/es, o d’alguna cosa que els representa, així com parlar del que més els hi agrada.
Les activitats han anat bé, però a vegades hi ha una sobre excitació, que els hi costa gestionar. D'alguna manera és normal, ja que el marge de llibertat que es dóna és ampli i dóna la sensació que no estan acostumats.
Els jocs de confiança agraden molt, però encara no tothom està còmode. A poc a poc anirà millorant més. Han valorat molt positivament la dinàmica de "pujar i baixar" on curiosament demanaven ser enlairats pel grup.
Ha estat curiós les diferents idees que han sorgit sobre el conflicte i com és vincula en la majoria dels exemples a una baralla física o a insults.
En la part musical han gaudit molt amb el joc plantejat per l'Eduardo i algunes persones han destacat que estaven contentes de poder començar a tocar instruments.
La relaxació és el que més costa de fer. 

Termòmetre de valoració: Només tres persones no han estat al 100%. Cada una ha reivindicat aspectes diferents, que tindrem en compte de cara a properes sessions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada