dimecres, 2 de novembre de 2016

Sessió 4: 25 d'Octubre de 2016

Aquesta és la primera sessió que hem començat tot el grup complet.  Hem mogut el cos rítmicament, sense parlar i hem projectat la veu, cridat.   Hem fet una dinàmica d’identificació espontània.  I abans de separar-nos en 2 grups hem fet conjuntament un exercici de respiració, moviment i veu. 
Avui el grup que ha començat amb la música ha estat: Arnau, Sergi, Alejandro, Jan, Erik, Aitor, Marc, Iván, Andrea, Laia B, Lídia, Douaa i Laura. 
I el grup que ha començat amb teatre ha estat: Saad, Pol, Oriol, Mauro, Joan, Nil i Gerard, Ada, Sandra, María, Laia T i Marina. 
Teatralment hem interactuat en el marc de la història de “Els 3 amics”.  Una història d’amistat on cada personatge té por de ser rebutjat per la resta per diferents característiques personals. La interacció amb els personatges ha estat intensa i amb ganes de participar. A l’hora de ballar s’han deixat anar amb molta energia i creativitat.  La improvisació amb l’escena principal ha estat molt ben resolta.
A música han continuat explorant amb els instruments i els ritmes, així com cantar frases musicals. Tot el grup mostra molt bona disposició per la part musical.

Termòmetre: Tothom s’ha situat a la zona del 100% excepte una persona. Han argumentat que els hi havia agradat molt les dues parts: la musical amb els instruments com la teatral amb la història dels 3 amics.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada