diumenge, 11 de desembre de 2016

Sessió 8: 29 de novembre 2016

Ens han comunicat que el projecte "ÒPERA A L'ESCOLA ", ha guanyat el premi al projecte cultural de Martorelles 2016, per votació popular!  Estem molt contents!!!
Avui ha vingut una altra TV local per fer gravació d’una part de les sessions. Hem començat amb els mateixos grups que la setmana anterior. Del primer grup han faltat: L'Ada i la Laura. A la sessió d'avui hem presentat la música i lletra de la primera cançó coral que treballarem i presentarem el dia 21 de desembre. La cançó es diu ATENCIÓ!
Hem escoltat la cançó i hem fet jocs dramàtics i d’expressió corporal. A partir de moviments espontanis amb algunes pautes, hem explorat diferents opcions de moviment.
Hem recuperat la idea de cor grec i ho hem combinat amb les frases de la cançó que els tocarà cantar. Els músics avui han estat Oriol, Erik, Sandra i Mauro. La resta del grup ha començat a cantar la seva part de la cançó amb l'Eli. 
Després hem fet intercanvi de grups. (Del segon grup ha faltat en Marc). Hem treballat físicament el concepte d'equilibri, desequilibri i de relaxació i tensió. Hem explorat accions dramàtiques per poder incloure a la cançó ATENCIÓ! Hem repetit algunes accions d'enfrontament i d'estar alerta. En aquesta sessió no hem fet termòmetre de valoració, ja que no hem reunit a tot el grup.
La pròxima sessió serà el dimarts 13 de desembre. Queda molt poc temps per presentar la primera cançó. Ens toca preparar una bona cançó coral! Quina il·lusió! Això comença a prendre forma!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada