diumenge, 11 de desembre de 2016

Sessió 7: 22 de novembre 2016

En aquesta sessió en fet nous grups per començar a provar algunes situacions teatrals i musicals de manera més concreta.
Grup 1 (13): Oriol, Douaa, Alejandro, Maria, Ada, Nil, Lidia, Laura, Erick, Lai T, Aitor, Jan i Arnau.
Hem treballat de forma més especifica el fet de caminar amb diferents sensacions físiques. Hem experimentat en parelles, com fer moure a l’altra persona. Hem introduït el concepte de “Cor grec” i el grup ha buscat quina és la millor posició per realitzar-ho.  Hem buscat algunes posicions de  reivindicació i protecció de forma grupal.
Grup 2 (12): Joan, Gerard, Andrea, Marina, Pol, Ivan, Laia B,  Sandra, Sergi, Saad, Marc, Mauro. 
Hem fet un canvi d’espai i hem anat al laboratori, ja que al porxo del pati estaven preparant activitats i el soroll era molt alt.
He començat fent Teatre Imatge de postures de defensa. Això ha derivat per suggeriment a del grup i s’ha convertit en un “Maniqui challenge”, i hem fet un vídeo de les postures triades.
Hem fet una escena teatral breu de dos personatges. Tothom ha provat com fer-la i hem anat veient diferents versions de la mateixa escena.
Després han fet improvisacions grupals amb diferents pautes.
Finalment els dos grups ens hem trobat a l’aula de música i hem fet una petita mostra del treball fet per cada grup.
Al final de la sessió en Saad va voler cantar un Rap, que havia escrit, als seus companys.
Hem acabat el matí amb una reunió amb la comissió de seguiment del projecte.

En aquest enllaç podeu veure la notícia sobre el nostre projecte directament:  https://vimeo.com/195117332Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada