divendres, 16 de desembre de 2016

Sessió 9: 13 de desembre 2016

Després de la parada del pont de la Concepció, ens hem trobat que 4 alumnes, no han vingut per malaltia: Gerard, Sandra, Erik i Jan.

En aquesta sessió els grups han estat:

Grup 1 : Douaa, Alejandro, Maria, Ada, Lidia, Laia T, Aitor i Arnau.

Grup 2: Joan, Andrea, Marina, Pol, Ivan, Laia B, Sergi, Saad i Laura.

Els músics: Oriol, Marc, Mauro i Nil

A la primera hora el primer grup ha repassat tots els moviments que havien treballat i els recordaven molt bé. Llavors hem començat a provar quins moviments podem fer per la cançó, tant quan canten o no. La idea que estiguin separats entre el públic i s'ajuntin per cantar just davant de l'escenari, sembla que pot funcionar. Hem imaginat com seria fer-ho a l'Embalat. També hem parlat de quin és el motiu pel qual se celebra el Nadal i quines associacions fan. La majoria han dit regals, passar-ho bé i menjar molt! Respecte a la cançó d'Atenció, hem dialogat sobre quina relació pot tenir amb el Nadal. El fet de parlar de Belén (Bethlehem), ha convidat a parlar si saben on és i que està passant. Llavors hem parlat una mica de Palestina i Israel i del mur que estan construint.

 El segon grup ha estat cantant la seva part de la cançó amb l'Eli i els músics han estat practicant amb l'Eduardo amb el suport de la Sandra. S'han hagut de fer dos canvis, ja que han faltat dos dels músics de la setmana anterior.

A segona hora el segon grup també ha repassat els seus moviments, tot i que ha costat més de recordar. Hem començat a veure com ens podem moure i interpretar la seva part de la cançó i també hem parlat de què era per a ells el Nadal i de la presentació que farem de la cançó a l'Embalat. També tenen molt present la "Canción de los deseos" de l'òpera del curs passat, que també es cantarà dintre del concert de Nadal.

El primer grup ha practicat la seva part cantada amb l’Eli i finalment hem ajuntats tots dos grups per intentar visualitzar com quedar la cançó cantada conjuntament. Però no ha estat fàcil, ja que el so no era molt bo i no tenien interioritzats els moviments.


El divendres seguirem assajant i haurem de pensar en detalls de la posada en escena de la cançó.


Després de la sessió hem anat a visitar el Teatre de Montmeló on es presentarà l’òpera a l’abril.  L’espai és molt bonic i pensem que quedarà molt bé.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada