dijous, 19 de gener de 2017

Sessió 13: 17 de Gener 2017

Avui hem presentat la segona cançó, titulada CARA A CARA.

Els 4 músics per aquesta cançó han anat amb l'Eduardo i la resta del grup, hem fet la sessió a l'aula de música. Hem començat a cantar la cançó tot el grup amb l'Eli.

Després, hem provat diferents opcions i ens ha ajudat la Sandra. En el moment de dividir el grup en dos, han demanat fer un grup de nens i un de nenes. Llavors ho hem provat així asseguts i després aixecats per jugar una mica més amb el cos i la intenció. Al final de la sessió, hem anat al gimnàs per fer una activitat física conjunta i fer el termòmetre de valoració, que feia dies que no ho havíem fet. La valoració ha estat alta, però prefereixen no fer molta estona de cant seguida.

Després del pati hem parlat de les coses que havien escrit al mural que tenen a classe, sobre les rivalitats i dualitats que identifiquen. Llavors hem organitzat un judici on cadascú ha triat quin personatge voldria representar. La condició per intervenir és que havien de cantar en lloc de parlar. S'han deixat a anar i ha estat molt divertit. Ha estat una activitat que es pot aprofitar per treballar a català el text argumentatiu i seguir explorant en aquest aspecte.

Al final del matí hem fet una reunió de la Comissió de seguiment del projecte i hem comentat opcions per impulsar un treball més transveral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada