dimecres, 23 de novembre de 2016

Sessió 6: 18 de novembre de 2016

El dimarts 15 no es va fer la sessió d’òpera perquè en David estava amb grip.

Ja ha sortit el reportatge a Vallès Educa de Canal Terrassa: http://votv.xiptv.cat/el-valles-educa/capitol/capitol-3-02#.WCy-yFF5Ycc.gmail

La notícia sobre el nostre projecte és l’última: minut 00:18:15 fins al final.

Aquest divendres dia 18 hem continuat treballant amb els mateixos grups.

El grup de Pol, Saad, Oriol, Mauro, Joan, Nil i Gerard, Ada, Sandra, Maria, Laia T i Marina ha començat fent teatre. Hem parlat del que vam fer l’última sessió. Hem mirat fotos de Sebastiao Salgado, de la seva col·lecció Exodos. Hem imaginat que som aigua, i que ens movem sense voluntat. Experimentem diferents tipus de moviments i ritmes. Finalment ho vinculem a persones que es moguin així i que som desplaçats, que hem de marxar sense voluntat.  Després hem vist diferents fotos d’enfrontaments de policia o militars contra civils i les hem comentat.

El grup d’Arnau, Sergi, Alejandro, Jan, Erik, Aitor, Marc, Iván, Andrea, Laia B, Lídia, Douaa i Laura a música han continuat treballant ritmes, instrumentació grupalment i fent proves de cant i instrument de forma més individualitzada.

Hem fet intercanvi de grups.

 A teatre, hem parlat i comentat les fotos. Després per parelles hem treballat imatges que per a ells representin una injustícia. Cada persona havia de crear una imatge amb el company/a. Un cop acabada la primera presentació d’imatges, un grup de forma espontània, ha començat a cridar “Injustícia, manifestació!!”

La part final de la sessió hem estat tot el grup conjuntament i tothom menys una persona, s’han sumat a manifestar-se “injustícia, manifestació” i han tingut la necessitat de pujar a les espatlleres i matalàs i continuar cridant.


Després hem fet un carrusel d’imatges repetitives. Hem fet un cercle i per parelles havien d’articular una escena de conflicte físic. Una acció lenta i concreta que es pogués repetir. Qui tingués la necessitat podia parlar i dir paraulotes, incorporades a l’escena.  Ha anat molt bé. Hem notat al grup molt content. Aquest cop no hem tingut temps de fer el termòmetre, ja que hem acabat en hora de pati.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada