dilluns, 6 de febrer de 2017

Sessió 15: 31 de Gener 2017

En la sessió d'avui hem començat fent una activitat conjunta. En primer lloc hem parlat del context en en el estarà emmarcada l'òpera. Han sorgit comentaris de tot el treball realitzat anteriorment amb els refugiats, el conflicte, etc. Hem acabat parlant de la bogeria i recordant part del que havien dit sobre el que és per a ells una persona boja. Llavors, cadascú ha començat a explorar la bogeria lliurament.

Els 4 músics de la setmana anterior han maxat amb l'Eduardo i l'Eli.

La resta del grup ha presentat de forma individual una part de la seva bogeria, i qui no ha volgut sortir sol, ho ha fet en parella o en petits grup. La reacció més majoritària del grup per a representar la bogeria, ha estat treure's les sabates i en ocasions jugar amb elles de formes diverses.
Després han preparat petites escenes per grups. Quan ha acabat la primera hora, l’Eduardo ha convidat a un altre grup a jugar i explorar amb els instruments. Han improvisat i han tocat diversos intruments amb la idea de poder crear un ambient sonor i musical en una de les escenes de l'òpera.

El grup restant ha seguit explorant i jugant la bogeria. Han fet una escena on estaven dormint i poc a poc es despertaven per començar a jugar, tot incorporant moments d'escenes anteriors. I han probat noves idees com lluita de caballs, imitar a Donald Trump o fer equilibis amb una sabata al cap.

En la sessió d'avui hem trobat a faltar a en Pol, el Mauro i en Marc.

Al final hem fet un cercle per tancar la sessió i han començat a cantar espontàneament la cançó de “cara a cara”. Hem comentat com ha anat avui i que el proper dimarts ja començarem amb la primera escena teatral i amb una nova cançó. Estic content.

Hem tingut una reunió amb direcció per acordar com fer una avaluació intermitja del procés i explicar al grup amb quina rúbrica es farà l'avaluació final del projecte òpera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada